CHEAP FLIGHTS TO JAPAN 16/01/2019
All Nippon Airways si KLM au preturi foarte bune catre Japonia, mai exact in orasul-capitala Tokyo, cea mai mare zonă metropolitană a lumii, un teritoriu uriaş cu rol economic şi administrativ al întregii ţări. Deseori a fost menţionat ca fiind unul dintre cele mai scumpe oraşe ale lumii, fapt datorat şi nivelului vieţii care este foarte ridicat.Oraşul fabulos de astăzi a fost în trecut un mic sat de pescari, având pe atunci numele de Edo.In prezent se pot observa lacuri, râuri, baraje, ferme, insule îndepărtate, parcuri naţionale, zgârie-nori, toate aceste elemente se regăsesc în Tokyo şi împreună formează unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii.Dacă plănuieşti o vacanţă in aceasta minunata destinatie, ar fi de preferat să-ţi stabileşti un itinerariu bine pus la punct, pentru că altfel vei rata cele mai interesante atractii turistice din oraş.

Zborurile sunt disponibile in perioada aprilie – iulie 2019.Optional, puteti accesa sectiunea Flights/Avion pentru a cauta zboruri disponibile.

Rezultatul zborurilor catre Tokyo, in perioadele 23aprilie-06mai, 04-12iunie, 23iunie-01iulie 2019:

Rezultatul cazarii la Sotetsu Fresa Inn Tokyo in perioada urmatoare:

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?