CHEAP FLIGHTS TO MEMMINGEN - MUNICH 14/02/2019
München este capitala landului federal Bavaria si este localizat in nordul Alpilor Germani. Acesta este al treilea cel mai mare oras al Germaniei, dupa Berlin si Hamburg, gazduind peste 1,3 milioane de locuitori.In prezent, orasul este o mare putere financiara si o destinatie de top atat pentru emigrare cat si pentru turism. Pentru inovare economica si culturala, a ocupat locul 15 la nivel mondial, din 289 de orase.Intr-adevar puternica metropola germana este un magnet pentru milioane de turisti in fiecare an, sositi aici si pentru shopping, dar si pentru zicele de obiective turistice. Capitala Bavariei are mai multe muzee de artă, printre care si Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, si Pinakothek der Moderne cuprinse în cartierul muzeal Kunstareal, dar si alte atractii turistice impresionante care ''va taie rasuflarea''. Inainte de a va organiza o vacanta, va recomandam sa fiti informati cu privire la intervalele orare si la mijloacele de transport.Astazi am dat peste cateva preturi numai bune pentru a incepe noi planuri de vacanta.Zborurile sunt operate de compania Wizzair pe aeroportul din Memmingen, aflat la 114 km de Munchen.Plecarile sunt din Bucuresti, Cluj si Sibiu. De la aeroport puteti lua autobuzul Flixbus catre Munchen pretul fiind de 12 euro calatoria.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Memmingen-München, rutele si perioada: Cluj-Memmingen 25-29 martie, Sibiu-Memmingen 01-04 aprilie,  Bucuresti-Memmingen 02-09 aprilie si 18-21 mai 2019:

Informatii cu privire la oferte de cazare din Memmingen si Munchen.La hotelurile: ♦♦ Drexel's Parkhotel Memmingen ♦  Weisses Ross  ♦ Sofitel Munich Bayerpost​ ♦  Le Meridien Munich​ ♦  Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski Munchen ♦ si ♦ The Westin Grand Munich​ ♦♦

► Va recomandam sa urmariti preturile pentru fiecare perioada in parte deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?