CHEAP FLIGHTS TO NEW YORK 20/05/2019
New York, cu o populatie de peste 20 milioane de locuitori, este cel mai mare oras al lumii. Este situat in nord-estul Statelor Unite ale Americii, pe coasta Oceanului Atlantic, in zona de varsare a fluviului Hudson, fiind asezat atat pe insulele Manhattan, Long, Staten, cat si pe continent. Orasul este impresionant prin arhitectura sa, in special prin multimea de zgarie nori.Turistii prefera sa viziteze obiectivele turistice principale, precum: Statuia Libertății din New York, un monument în portul „Liberty Island” din orașul New York. A fost plasat în anul 1886 la intrarea portului de pe insulă cu scopul de a transmite călătorilor sosiți salutul de bun venit pe pământ american, Central Park - un parc din Manhattan, New York, deschis în anul 1859. Are 315 ha și este vizitat anual de circa 25 de milioane de persoane, Metropolitan Museum of Art, Podul Brooklyn, One World Trade Center​, acestea reprezentand doar o mica parte din frumusetile orasului. De astazi avem oo serie de zboruri ieftine catre New York, operate de mai multe companii. Preturile incep de la 396 euro, dus-intors si sunt disponibile din Sibiu, Bucuresti, Tmisoara si Cluj.

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Central Park -  un parc din Manhattan, deschis în anul 1859. Este considerat cel mai frumos parc din New York.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia New York, cu plecari din Sibiu si Bucuresti in perioadele 23-31 octombrie, 17-25 noiembrie si 02-10 decembrie 2019:

► Alte perioade:din Cluj: 15-22, 22-29 octombrie, 11-19, 19-27 noiembrie; din Timisoara: 09-16,15-23 octombrie, 13-12 si 11-20 noiembrie.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Kimpton Hotel Eventi ♦♦  Refinery Hotel ♦♦  WestHouse Hotel New York​ ♦♦  Crowne Plaza Times Square ♦♦  si  ♦♦ Hotel Mela Times Square​ ♦♦  in perioada 23-31 octombrie:

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?