CHEAP FLIGHTS TO SOUTH AMERICA (COLOMBIA) 08/03/2019
Columbia situata pe locul patru in topul celor mai mari state ca suprafata de pe continentul American, este singura tara cu iesire la ambele oceane, Atlantic si Pacific. Teritoriul tarii este impartit in patru regiuni geografice. Muntii Anzi formati din cele trei lanturi muntoase Cordiliera de Est, Centrala si de Vest. Cele mai importante orase ale tarii sunt Bogota, Medellin, Barranquilla si Cartagena.Capitala tarii si cel mai mare oras se afla la Bogota, un oras cu peste 7 milioane de locuitori, situat pe un platou din Cordiliera Orientala, cu o gama larga de industrii, fiind si centrul politic si comercial.Principalele obiective ale orasui sunt: Gold Museum, o structură contemporană cu expoziții despre aur, ceramică și pietre precolumbiene și o cafenea, dealul Monserrate, reperul istoric Plaza Bolívar, Museo Botero​ un muzeu de pictura impresionant, Bogotá Botanical Garden dar si altele asemenea. Facand referire la mijloacele de transport, amintim ca serviciile taxi sunt înalt apreciate. Turiștilor li se recomandă de a lua mașinile din zonele gărilor, aeroportului, sau să comande la telefon.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bogotá, ruta Bucuresti-Bogotá in perioadele 04-12, 11-26 noiembrie si  02-17 decembrie 2019:

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ GHL Hotel Capital  ★ Bogota Marriott Hotel​  ★ Hilton Bogota  ★ Hotel Sheraton Bogota ★  si  ★ Radisson AR Bogota Airport​ ★★  in perioada 04-12 noiembrie 2019:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?