CHEAP FLIGHTS TO THAILAND 17/01/2019
In Thailanda puteti gasi aproape orice: insule virgine, plaje cu apa cristalina, jungla luxurianta, mancare delicioasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive si unele dintre cele mai bune resorturi de lux din lume.Bangkok, capitala Thailandei, este un oras plin de viata, aglomerat si foarte exotic.Numit adesea “Orasul Ingerilor” sau “Venetia Orientului”, Bangkok-ul are nu mai putin de 22 de zone care merita cu prisosinta titlul de “centru al orasului”, peste 400 de temple, 800 de hoteluri si o multime de zgarie-nori.Orasul a inceput ca un mic targ, sub numele de Bang Makok, iar numele complet este Krung Thep Maha Nakhon. Bangkok este locul in care cladirile foarte inalte se construiesc cu o rapiditate uimitoare. Bogatia culturala si nenumaratele locuri care pot fi vizitate transforma Bangkok-ul in una din cele mai cautate destinatii de vacanta din Asia. In fiecare an nu mai putin de 15 milioane de turisti ajung aici.

Rezultatul zborurilor catre Bangkok, in perioadele 13-25martie, 03-13mai, 03-13iunie 2019:

Rezultatul cazarii in plin sezon la hotelurile: ♦ AVANI Atrium ♦ Chatrium Hotel Riverside‚Äč  ♦  Prince Palace Hotel‚Äč.

 


 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?