CHEAP FLIGHTS TO TUNISIA 12/02/2019
Tunisia este situata in zona cea mai estica a Maghrebului.Numele tarii provine de la numele capitalei, Tunis.Se afla la jumatatea distantei dintre Oceanul Atlantic si Valea Nilului si se invecineaza cu Algeria in vest si Libia in est.Tunisia este un taram ospitalier, plin de contraste, mirodenii, orase stravechi, festivaluri animate, un litoral superb si o clima placuta, ceea ce o face o destinatia turistica foarte populara.Coasta Mediteranei de 1.400 km este incarcata de plaje atractive si este extrem de vizitata de turisti.Este o tara a contrastelor in care vechile obiceiuri si traditii se imbina cu tendintele si mentalitatile societatilor moderne si tocmai aceata imbinare îi confera un farmec aparte.Daca sunteti la prima calatorie in Tunisia, veti ramane cu siguranta fascinati. Inca inainte de a pune piciorul pe pamant tunisian, sunteti impresionat de albastrul aprins al Mediteranei, al usilor si ferestrelor caselor. Aceasta tara a culorilor si contrastelor, a parfumurilor si aromelor, va invita sa va bucurati de o frumusete naturala. Pe masura ce incepeti sa cunosti locurile, veti remarca cu siguranta tonurile vii in imbracaminte, urmele peste tot prezente ale civilizatiilor antice, statiunile luxoase ascunse de livezi de portocali, plajele cu nisipuri fine, apele cristaline ale marii.Pentru cei care doresc ceva mai mult, precizam ca pe parcursul circuitelor şi excursiilor, aveţi posibilitatea de a admira atracţiile turistice şi culturale, monumentele istorice şi în acelaşi timp de a cunoaşte misterele Africii, alături de ghizi cu înaltă calificare.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tunis, ruta Bucuresti-Tunis in perioadele 16-24 iulie, 06-14 si 13-28 august 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ◣ La Villa Bleue ◥◣ El Mouradi Hotel Africa Tunis ◥◣ Sheraton Tunis Hotel​ ◥◣ Palais Bayram ◥◣ si  ◣Tunis Grand Hotel 

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte, pentru a nu aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?