CHEAP FLIGHTS TO ZANZIBAR, TANZANIA 03/03/2019
Tanzania, oficial Republica Unita a Tanzaniei, este o tara in estul Africii care este marginita de Kenya si Uganda in nord, Ruanda, Burundi si Republica Democrata Congo in vest si Zambia, Malawi si Mozambic in sud. Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume Zanzibar  si in nord insula Pemba.Un loc inca neintinat de turismul comercial, cu unele din cele mai salbatice si frumoase plaje din lume, ape exceptional de clare si o enorma diversitate a vietii subacvatice, un rai al amatorilor de scufundari. Kilometri de plaje cu nisip alb umbrite pe alocuri de cocotieri care isi apleaca trunchiurile inalte spre apele de culoarea turcoazului.Un adevarat paradis ! Exista peste 25 de plaje in Zanzibar, unele dintre ele printre sate traditionale de pescari, altele sunt insa atat de izolate incat ai impresia ca te afli pe o mica insula pierduta in largul oceanului. Nordul insulei este cel mai vizitat de turisti. Aici reciful are culoarea curcubeului si sunt cele mai multe golfuri si plaje superbe. Cea mai frumoasa este Nungwi, strajuita de palmieri, bananieri si cocotieri. Tot aici sunt si cele mai multe resorturi cu bungalowuri de lux.Cele mai mari plaje: Matemwe, Pwani Mchangani, Kiwengwa, Uroa, Bwejuu si Jambiani sunt pe coasta de est, care nefiind fragmentata, este expusa valurilor si mareelor, insa apele Oceanului Indian sunt calde si se poate inota sau se pot face mici croaziere cu barci traditionale. Cu toate acestea, inima insulei este Stone Town, orasul de piatra, centrul istoric al intregului arhipelag, iar o plimbare prin vechiul oras inseamna o incursiune in trecutul sau. 

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Zanzibar, ruta Constanta-Zanzibar in perioadele 03-12, 20-30 noiembrie si 04-12 decembrie 2019:

► Am ales pentru dumneavoastra zborurile cu cele mai atractive preturi.Tot in perioada noiembrie-decembrie sunt disponibile si zboruri pe rutele Bucuresti-Zanzibar si Cluj-Zanzibar.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate(din Zanzibar si din orasul Zanzibar): ★★★ Melia Zanzibar  ★  The Z Hotel Nungwi​  ★  Breezes Beach Club and Spa​  ★ Maru Maru Hotel​  ★  si  ★ Dhow Palace Hotel ★★★  in perioada 03-12 noiembrie:

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?