CHER IN ANVERS 2019 02/04/2019
Anvers este un oras in regiunea Flandra din Belgia si in acelasi timp, capitala provinciei cu acelasi nume. Printre cele mai frecventate atractii turistice sunt: Casa Memorială a lui Rubens, Catedrala Notre Dame din Anvers, Museum aan de Stroom, Grădina Zoologică  si Muzeul Plantin-Moretus. Transportul public din Anvers este asigurat de compania de transport public care utilizează în oraș o vastă rețea de autobuze și tramvaie. În zonele centrale, tramvaiele circulă în special printr-o complexă structură subterană de premetrou. Orasul este in prezent unul din cele mai prospere din lume, prin comertul de dimante, petrol, industria usoara, si are unul din cele mai agitate porturi din lume si de asemenea este si una din capitalele modei, un oras al culturii si al evenimentelor sociale. De curand am aflat de cantareata Cher, in varsta de 72 de ani, care a anuntat ca va sustine anul acesta ''Here we go again tour'' ce va debuta in America pe 14 mai, iar in Europa artista va ajunge incepand cu 26 septembrie. Noi va recomandam sa o ascultati la Anvers, pe 28 septembrie, la Sportpaleis si sa petreceti cateva zile in orasul diamantelor. Biletele pentru concert variaza intre 51 € si 141 € si pot fi achizitionate online.Din Bruxelles pana in Anvers puteti ajunge cu trenul sau autobuzul. Biletul pentru autobuz este 8 € dus-intors, iar pentru tren 19 €. Calatoria cu autobuzul dureaza 1h 15 min, iar cu trenul 59 min. 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Sportpaleis -  o sală multifuncțională unde se organizează concerte, evenimente sportive, festivaluri și târguri.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioada 27-29 septembrie 2019:

 

Oferte de cazare selectate (Anvers): ★★ Radisson Blu Astrid Hotel Antwerp ★★  Leopold Hotel Antwerp ★★  Hilton Antwerp Old Town​ ★★  Lindner WTC Hotel & City Lounge​ ★★   si   ★★ Hotel Rubens-Grote Markt​ ★★  in perioada 27-29 septembrie:

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?