CHRISTINA AGUILERA IN BERLIN 27/03/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km². Este in acelasi timp si unul din cele 16 landuri federale, avand guvern de land propriu, numit „Senat”, prim-ministru (de land), constitutie proprie si alte prerogative ale unui stat. Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, Gradini Zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri, multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala.  Pe langa partea culturala, Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte  si locul de desfasurare a numeroase festivaluri (cum ar fi arhicunoscuta “Love Parade”). Este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree, iar impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. De foarte putin timp am aflat si de un nou eveniment: Christina Aguilera  va concerta, in Europa, pentru prima oara in ultimii 13 ani. Turneul european va incepe la Paris pe 4 iulie si se va incheia in orasul Birmingham, pe 14 noiembrie. Va recomandam sa o ascultati live la Berlin, pe 11 iulie, pe Mercedes Benz Arena si sa petreceti cateva zile in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 58 € si 103 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: Mercedes Benz Arena  -  o arenă polivalentă acoperită, deschisă în septembrie 2008.

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti   in perioada 10-12 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hilton Berlin ★★   Steigenberger Hotel am Kanzleramt ★★  The Westin Grand Berlin ★★  Hotel Adlon Kempinski​ ★★    si    ★★  Hotel Bristol Berlin ★★   in perioada 10-12 iulie:

► Va recomandam sa alegeti o unitate de cazare mai apropiata de locul desfasurarii concertului.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?