CITY BREAK ATHENS 07/04/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului si guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Oraşul îşi ia denumirea de la zeiţa Atena, care simbolizează în mitologia greacă înţelepciunea. Faimosul oras se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut şi ca un bazin. Este înconjurată de Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest. Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. In prezent cuprinde o multime de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vizitator ocazia de a petrece timpul si de a se relaxa dupa bunul plac.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropola din Atena, Partenon, Muzeul Acropole dar si altele. Insa cea mai renumita atractie ramane Acropolis of Athens sau in traducere: Acropola din Atena care a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Va propunem sa vizitam impreuna capitala Greciei in perioada urmatoare: am gasit un zbor direct operat de Ryanair, la pret rezonabil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Olympieion -  Templu imens început în secolul al VI-lea î.e.n. pe locul unui sanctuar antic exterior dedicat lui Zeus.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioada 12-15 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Electra Palace Athens ★★  Athenaeum Intercontinental​ ★★  Hilton Athens​ ★★  Divani Palace Acropolis​ ★★  si  ★★ Radisson Blu Park Hotel Athens  ★★  in perioada 12-15 mai:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?