CITY BREAK ATHENS IN MAY-JUNE 18/04/2019
Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica si este inconjurata de: Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest.  Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. Locurile cele mai vizitate de catre turisti sunt: Acropola din Atena, Partenon, Muzeul Acropole, Olympieion, Muzeul Național de Arheologie si National Garden. Chiar daca in Atena exista o multitudine de atractii turistice, an de an, mii de turisti din intreaga lume viziteaza cel mai celebru obiectiv turistic al Greciei: Acropola din Atena, care este o adevarata bijuterie istorica arhitecturala. Aceasta capodopera a arhitecturii grecesti si totodata simbolul Greciei, a fost inscrisa in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1987. Astazi continuam cu un city break foarte ieftin in Atena ! Doar 65 euro/persoana pentru zborul dus-intors si la alegerea dumneavoastra, 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus. Multe perioade disponibile din Bucuresti si Cluj in perioada mai-iunie !

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului: Acropola din Atena -  colina sacră fortificată din centrul orașului, este cea mai cunoscută acropolă din lume. Muzeul Acropole -  un muzeu ultramodern din sticlă și oțel care găzduiește artefacte antice de la situl arheologic Acropole.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioadele 21-24 mai si 04-07 iunie 2019:

► Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ Royal Olympic Hotel ★★  Electra Palace Athens​ ★★  Hilton Athens​ ★★  NJV Athens Plaza​ ★★  si  ★★ Radisson Blu Park Hotel Athens​ ★★  in perioada 21-24 mai:

► Va puteti face rezervare din timp deoarece sunt reduceri mari de pret.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?