CITY BREAK BERLIN 23/06/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. Locurile pe care ar trebui sa le vizitati: Poarta Brandenburg, East Side Gallery, Clădirea parlamentului german, Monumentul Evreilor Morți în Europa, Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, Muzeul Pergamon si Potsdamer Platz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Potsdamer Platz -  un nod de transport în zona Tiergarten în cartierul Mitte între centrul istoric în Est și noua zonă din Vest.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioada 15-17 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Pullman Berlin Schweizerhof ♦♦  Eurostars Berlin​ ♦♦  Steigenberger Hotel am Kanzleramt​ ♦♦  Hotel nhow Berlin​ ♦♦   si   ♦♦ Hotel Adlon Kempinski​ ♦♦  in perioada 15-17 octombrie 2019:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?