CITY BREAK BERLIN 4* 11/05/2019




Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri. Astazi va oferim conditii excelente pentru un city break in Berlin, la doar aproximativ 115 euro/persoana. Zbor low cost Ryanair si 3 nopti de cazare in hotel de 4 stele. 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul Charlottenburg -   un castel care a aparținut foștilor regi ai Prusiei și apoi împărați germani.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioada 19-22 august 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Scandic Berlin Potsdamer Platz ♦  Radisson Blu Hotel Berlin​ ♦  Melia Berlin​ ♦  Hyperion Hotel Berlin ♦  si  ♦ Hotel Berlin Berlin​ ♦♦   cu servicii complete, in conditii excelente de cazare !

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?