CITY BREAK BUDAPEST 05/06/2019
Budapesta, supranumită "Parisul de Est", "Mireasa Dunării" sau "Perla Dunării", este capitala Ungariei.  Datorita faptului ca ofera o multitudine de atractii turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate, locul de nastere al lumii moderne.In ultima perioada, cele mai vizitate obiective turistice sunt: Castelul Buda - un castel istoric al regilor ungari din Budapesta, Bastionul Pescarilor din Budapesta o terasă în stil neogotic și neoromanic, situată la marginea cartierului Várkerület, pe malul drept al Dunării si Insula Margareta​, o insulă pe Dunăre acoperită de parcuri și este o zonă populară de agrement.Așadar, dacă nu ati ajuns încă la Budapesta, noi vă recomandăm să o puneti pe lista cu vacanțe, mai ales că este și un oraș accesibil ! Tarom opereaza zboruri directe catre Budapesta, in perioada iulie-octombrie.

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Castelul Buda -  un castel istoric al regilor ungari din Budapesta, Ungaria. În trecut a fost denumit și Palatul Regal.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioadele 19-22,  26-29 iulie si 16-19 august 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Corinthia Hotel Budapest ♦♦  Sofitel Budapest Chain Bridge​ ♦♦  Kempinski Hotel Corvinus Budapest​ ♦♦  InterContinental Budapest​ ♦♦  si  ♦♦ Budapest Marriott Hotel​ ♦♦  in conditii optime, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?