CITY BREAK FOR 3 DAYS IN ROME 23/03/2019
Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne.Orasul este pe linga Paris si unul dintre cele mai importante centre ale modei.Cateva locuri pe care daca sunteti in Roma chiar si pentru o zi ar trebui sa le vizitati sunt : Phanteonul (loc sacru foarte vechi aducind aminte de grecia antica), Coloseumul (unde gladiatorii de pe timpuri se bateau spre deliciul publicului de atunci pina la moarte), fantana lui Trevi ( locul unde turistii arunca o moneda cu spate spre fantana punandu-si in acelasi timp o dorinta), Forumul din Roma ( centrul orasului Roma din antichitate). In Roma exista 20 de teatre si sase sali de concerte fiind unul dintre cele mai cultural-artistice orase din lume..Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu.

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice: Bazilica Sfântul Petru din Roma - se găsește în Cetatea Vaticanului, înăuntrul statului pontifical, în monumentala Piazza San Pietro. Edificiul, lung de 186 metri, înălțimea cupolei de 119 metri, și cu o suprafață totală de peste 15.000 m², este cea mai mare biserică din lume.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Roma, pe ruta Bucuresti-Roma in perioada 02-04 aprilie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii: ★★★ Hotel Raphael - Relais & Chateaux ★★  Gran Melia Rome​ ★★  Hotel Indigo Rome St George​ ★★  si  ★★ The St Regis Rome​ ★★★  in perioada 02-04 aprilie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?