CITY BREAK FOR 3 DAYS IN WARSAW 15/04/2019
Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.Principalele obiective turistice preferate de catre turisti sunt: Łazienki Park, The Royal Castle in Warsaw, Palace of Culture and Science, Warsaw Rising Museum​, Wilanów Palace​, Old Town Market Place​.De asemenea palatele, bisericile si cladirile  afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale.Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica , toate situate in apropiere de centrul orasului.Spatiul verde acopera 40% din suprafata Varsoviei, incluzand o gama larga de structuri, de la mici parcuri de cartier, spatii verzi de-a lungul strazilor si in curti, la alei de copaci in mari parcuri istorice, zone de conservare a naturii si padurile urbane la marginea orasului. Asadar, Varsovia se numara printre cele mai intretinute si curate orase, fiind o destinatie pe placul tuturor turistilor. Profitati de zborurile ieftine catre Varsovia si organizati-va un city break in capitala Poloniei, cu mai putin de 100 euro!

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Parcul Łazienki - unul din cele mai mari parcuri din lume și cel mai mare, ca suprafață, din Varșovia. 

 

Informatii despre zbor: destinatia Varsovia, ruta Bucuresti-Varsovia in perioada 16-19 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Warsaw Marriott Hotel ★★  InterContinental Warszawa​ ★★  Radisson Blu Centrum Hotel Warsaw​ ★★  Sofitel Warsaw Victoria​ ★★  si  ★★ Sheraton Warsaw Hotel​ ★★  in perioada 16-19 iunie:

► Va recomandam sa va informati cu privire la ofertele de cazare in sectiunea Hotels deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?