CITY BREAK FOR 4 DAYS IN SARDINIA 17/03/2019
Sardinia - insula Paradis, este considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux si se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are cateva puncte forte: istoria care determina si o bogatie culturala impresionanta, peisajele absolut sublime, dezvoltarea turistica performanta si specificul traditional care se manifesta prin practicarea unui agroturism modern, capabil sa satisfaca orice pretentie.Pe langa aceste atuuri, aceasta insula a Italiei este locul perfect pentru practicarea sporturilor acvatice, a alpinismului sau a activitatilor de explorare. In mai putine cuvinte, Sardinia este o destinatie perfecta pentru initiati, pentru turistii care simt ca pot cuprinde in vacanta lor mai mult decat in mod obisnuit. A doua insula ca marime a Mediteranei este cu siguranta una dintre cele mai exotice, fascinante dar si bogate atractii turistice ale batranului continent. Puteti de asemenea sa va plimbati in orasul vechi pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta sau Mica Barcelona. Cea mai spectaculoasa cladire este catedrala construita in secolul XVI, in stilul gotic-catalan. Daca va plimbati cu barca de-a lungul coastei puteti vizita grotele de la Capo Caccia – Grotta di Nettuno sau Pesterile lui Neptun. Alghero este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna, preturile rezonabile si originea sa catalana. Astazi va propunem un city break de primavara la pret accesibil !

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Nuraghe Palmavera, un sit arheologic cu ruine din piatră ale unei așezări nuraghi din epoca bronzului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Alghero, ruta Bucuresti-Alghero in perioada 16-19 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Carlos V Hotel Alghero ★★  Hotel Domomea​ ★★  Villa Las Tronas Hotel & SPA​ ★★  Hotel Florida Alghero ★★  si  ★★  Rina Hotel Alghero​ ★★★  in perioada urmatoare:

► Va  recomandam sa va faceti mai din timp rezervare deoarece sunt reduceri considerabile de pret.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?