CITY BREAK FOR 4 DAYS IN TURIN 31/01/2019
Torino este amplasat pe o suprafață de 130 km² într-o câmpie delimitată si este înconjurat la vest si la nord de Alpi, iar în sud se află colinele Monferrato. În zilele noastre, Torino este un important centru industrial, cunoscut în mod deosebit în industria automobilistică. În oras se află faimoasa clădire Lingotto, care în prezent găzduieste un centru de conferinte, o sală de concerte, o galerie de artă, un centru comercial si un hotel.De câțiva ani, orasul si-a descoperit o nouă vocatie, ca loc de distracție pentru tineri si nu numai. O altă zonă cunoscută ca loc de recreare este Borgo Dora. Zona este plină de restaurante și locuri de destindere, și exprimă totodată multiculturalitatea torineză. Torino este cu siguranta orasul de care va veti indragosti !

Informatii despre zboruri: destinatia Torino, ruta Bucuresti-Torino in perioadele 20-23 februarie si 17-20 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦  AllegroItalia Golden Palace  ♦ AC Hotel Torino A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel​  ♦  Grand Hotel Sitea ♦  si  ♦ NH Torino Santo Stefano​ ♦  in perioada urmatoare:

► Va propunem sa urmariti preturi indeaproape deoarece pot sa apara mici diferente in functie de perioada anului.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?