CITY BREAK FOR 4 DAYS IN WARSAW 14/03/2019
Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.Orasul are un “Oras Vechi” pitoresc cu o poveste aparte, numeroase monumente ce sunt o marturie a erei comuniste si un orizont impanzit de zgarie-nori construiti in ultimii ani. Spatiul verde acopera 40% din suprafata Varsoviei, incluzand o gama larga de structuri, de la mici parcuri de cartier, spatii verzi de-a lungul strazilor si in curti, la alei de copaci in mari parcuri istorice, zone de conservare a naturii si padurile urbane la marginea orasului. Parcul Łazienki, unul din cele mai mari parcuri din lume, Palatul Culturii și Științei, Muzeul Insurecției din Varșovia, Palatul Wilanów​, Centrul științific Copernicus, acestea fiind doar cateva dintre atractiile turistice principale ale orasului. Va propunem un nou city break in Varsovia, la un pret rezonabil !

 

Simbolul orasului Varsovia se afla in Piata Castelului: coloana lui Sigismund al III-lea Vasa, ce se înalță la 22 metri încă din anul 1644, aceasta fiind cel mai vechi monument si simbol al orasului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Varsovia, ruta Bucuresti-Varsovia in perioada 26-29 mai 2019:

► Zborul este disponibil in sectiunea Flights.

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Novotel Warszawa Centrum ★★  Hotel Polonia Palace​ ★★  Warsaw Marriott Hotel​ ★★  InterContinental Warszawa​ ★★  si  ★★ Sofitel Warsaw Victoria​ ★★  in perioada urmatoare:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?