CITY BREAK FOR SUMMER IN MILAN 06/05/2019




Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Orasul este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Capitala modei este intotdeauna la indemana pentru un city break cu bani putini. Cu aproximativ 95 euro va puteti rezerva zborul dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun. Recomandarea noastra este sa va informati cu referire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

 

 

 

Unul dintre principalele obiective turistice: Domul din Milano - Domul din Milano, în italiană Duomo di Santa Maria Nascente, este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Milano.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Milano, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 04-07 iunie, 02-05 si 19-22 iulie 2019:

 

 

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Hotel Principe Di Savoia ♦♦  Chateau Monfort​ ♦♦  Hotel Berna Milan ♦♦  Hotel degli Arcimboldi​ ♦♦  si  ♦♦ Barcelo Milan​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?