CITY BREAK IN BARI EARLY SUMMER 22/04/2019
Oraşul Bari este capitala regiunii italiene Puglia. Este al doilea oras ca marime din sudul Italiei, a fost initial un centru comercial, industrial si agrar important, un port activ si un punct al unei retele importante de schimb de marfuri cu estul Europei.Originile sale sunt in stransa legatura cu activitatile maritime, in Evul Mediu existand, de-a lungul coastei, un cartier construit pe un tipar aparent originar dupa modelele romane si mai apoi readaptat modelulul bizantin.Partea de la sud a orasului numita Murattiano este sufletul modern din Bari, dispus pe un plan dreptunghiular cu un loc de promenada la mare si un mare centru de cumparaturi. Orasul este indeosebi faimos ca o poarta inspre exterior, prin care calatorii merg pe feriboturi spre destinatii din alte tari. Insa Bari are valoare in sine, ca oras: partea veche pastreaza aranjamentul medieval, cu multe cladiri si locuri cu valoare istorica. Cele mai vizitate atractii turistice ale regiunii sunt: Bazilica Sfântul Nicolae, Castello Normanno-Svevo, Teatro Petruzzelli, Foresta di Mercadante si Parco 2 Giugno. In aceasta dimineata va oferim o noua ocazie: un city break cu bani putini in una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei, Puglia. Din Bari puteti vizita cu usurinta satucuri de poveste, precum Polignano A Mare si taramul celebrelor case trulli, Alberobello ! Zborurile sunt operate de Wizz Air, la pret mai mult decat excelent !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Parco 2 Giugno - un parc verde frumos, pentru plimbări cu numeroși copaci și căi, medii naturale, un loc liniștit pentru adulți și o petrecere bună cu copii.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bari, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 04-07  si  09-12 iunie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 04-07 iunie, la hotelurile: ♦◊ Grande Albergo Delle Nazioni ♦◊  Mercure Villa Romanazzi Carducci​ ♦◊  The Nicolaus Hotel​ ♦◊  Ih Hotels Bari Oriente​ ♦◊  si  ♦◊ Parco Dei Principi Hotel Congress & SPA ♦◊  cu servicii complete de cazare , in conditii excelente.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?