CITY BREAK IN CANTABRIA 19/04/2019
Santander se afla pe coasta de nord a Spaniei si este o statiune de litoral incalzita de soare si aparata de vanturile reci dinspre muntii din nord, fiind protejat si de cel mai mare port natural din Marea Cantabria. Este de asemenea un centru turistic important si fosta resedinta regala. Majoritatea turistilor care vin in Santander se indreapta spre renumita plaja El Sardinero, de fapt o statiune in sine, situata la 2,5 km de centrul orasului. De-a lungul coastei se afla ruine preistorice, resturi ale activitatilor maritime si minerale a romanilor, si mai tarziu cele legate de Manastirea San Emeterio, care a dat origine numelui capitalei Cantabriei, si pe locul careia se afla astazi Catedrala. Legaturile orasului cu marea sunt in majoritate de origine comerciale si de pescuit, dar si turistice, datorita plajelor si peisajelor ei splendide si vremii blande. De asemenea este un oras dinamic, cu o activitate comerciala intensa si care ofera multe servicii. Datorita acestora, orasul se bucura de o viata culturala intensa si bogata in tot timpul anului. Principalele obiective turistice sunt: Palace of La Magdalena, El Sardinero, Centro Botin, Santander Cathedral, Museo Marítimo del Cantábrico si Plaza de Pedro Velarde. De foarte putin timp compania Wizz Air a introdus o noua ruta, Bucuresti - Santander, iar astazi va propunem un city break ieftin in Cantabria, pentru a descoperi aceasta regiune. Din Santander puteti gasi autobuze (aproximativ 28 euro, dus-intors) catre San Sebastian, unul dintre cele mai frumoase orase din Tara Bascilor.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Palace of La Magdalena -  o reședință regală de vară de la începutul secolului al XX-lea cu decor de epocă, vedere la apă și tururi.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Santander, ruta Bucuresti-Santander in perioada 25-28 mai 2019:

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ◊♦ Eurostars Hotel Real ◊♦  Hotel Bahia Santander​ ◊♦  Silken Coliseum​ ◊♦  Vincci Puertochico​ ◊♦  si  ◊♦ Santemar Hotel​ ◊♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?