CITY BREAK IN CATANIA 25/04/2019
Catania este al doilea oras ca marime din Sicilia, Italia, fiind situat pe coasta de est. Este capitala provinciei cu acelasi nume si are in jur de 340.000 locuitori.Temperaturile sunt cuprinse intre 9 si 30 grade C, cele mai ridicate inregistrandu-se in august, iar cel mai ploios este sezonul octombrie-ianuarie. Principalele puncte de atractie: istoria locului, imposibil de ignorat de catre orice turist. Exista de asemenea temple grecesti, precum: Agrigento, Akrai, Catania, Cefalu. Mai puteti admira vulcanul Etna, precum si influenta activitatii lui asupra reliefului sicilian, mai ales pe langa grota Alcantara.Este cel mai inalt vulcan din Europa, iar operatorii de turism recomanda traseele de pe partea vestica a muntelui, dar oricum, trebuie sa nu va aventurati neinsotiti. Principalele obiective turistice sunt: Castello Ursino, Cathedral of Sant'Agata, Fontana dell'Elefante, Teatro Massimo Bellini, Giardino Bellini, Roman Theatre of Catania si Piazza università.

 

 

 

 

Un obiectiv turistic, simbol al orasului: Fontana dell'Elefante sau Fântâna Elephant -  este o lucrare monument construit între 1735 si 1737 de către arhitectul Giovanni Battista Vaccarini. Elementul său principal este o statuie de bazalt negru înfățișând un elefant, numit în mod obișnuit u Liotru și este considerat un simbol al Siciliei.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Catania, cu plecare din Bucuresti in perioada 22-25 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Catania International Airport Hotel ♦♦  Mercure Catania Excelsior​ ♦♦  Villa Del Bosco Hotel​  ♦♦  si   ♦♦ Royal Hotel Catania​  ♦♦  in perioada urmatoare:

► Recomandarea noastra este sa va informati cu privire la disponibilitatea locurilor si eventual sa consultati si alte oferte de cazare in sectiunea Hotels.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?