CITY BREAK IN MADRID 13/07/2019
Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Astazi va propunem un city break ieftin in Madrid, floare din ce in ce mai rara in ultimul timp, asa ca va sfatuim sa profitati de pretul acesta: aproximativ 130 euro/persoana pentru zbor low cost Ryanair si 3 nopti de cazare in oras !

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Parcul Buen Retiro -  un parc întins, din sec. XIX, lac pentru plimbări cu barca, grădină de trandafiri și numeroase fântâni și statui.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Madrid, ruta Bucuresti-Madrid in perioada 27-30 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ♦♦ Eurostars Madrid Tower ♦♦  Westin Palace Hotel​ ♦♦  Hotel Urban Madrid​ ♦♦  Barcelo Emperatriz ♦♦   si   ♦♦ Wellington Madrid​ ♦♦  in conditii optime, la pret excelent !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?