CITY BREAK IN MILANO 19/01/2019
Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last SupperGalleria Vittorio Emanuele IITeatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. Mai pe scurt, Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber. Este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte.Alegerea va apartine !

Rezultatul zborului Timisoara-Milano in perioada 04-07 februarie 2019:

Rezultatul cazarii la hotelurile ♦♦ Chateau Monfort ♦  Melia Milano ♦  Hotel degli Arcimboldi​  in perioada 04-07 februarie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?