CITY BREAK IN MILANO 06/04/2019
Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne. Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Castelul Sforza, Domul din Milano, Teatro alla Scala, Galleria Vittorio Emanuele al II-lea, Parcul Sempione, Palatul Regal din Milano dar si altele. De asemenea Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber: este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte. Va propunem un city break de weekend in capitala modei, numai bun pentru o runda de shopping! Perioade disponibile sunt din: Timisoara, Bucuresti, Cluj si Craiova ! Am ales pentru dumneavoastra cele mai atractive zboruri.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul Sforza -  un castel din Milano, care a fost folosit ca reședință Ducilor de Milano. Acum este una dintre cele mai mari cetăți din Europa.

 

 

Informatii despre zboruri: Zboruri operate de Wizz Air, cu destinatia Milano, pe rutele Bucuresti-Milano si Timisoara-Milano  in perioadele 20-23, 24-26 mai si 01-04 iunie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Palazzo Matteotti The Dedica Anthology Autograph Collection ★★   Armani Hotel Milano​ ★★   Brunelleschi Hotel​ ★★  Rosa Grand Milano - Starhotels Collezione​ ★★   si   ★★ Uptown Palace Milan​ ★★  in perioada 20-23 mai 2019:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?