CITY BREAK IN OSLO 02/02/2019
Oslo este considerat ca fiind unul din cele mai scumpe orase din lume, neducand lipsa de vizitatori, deoarece frumusetea cadrului natural cat si multitudinea obiectivelor turistice atrag numerosi turisti.Ca populatie, impreuna cu zona metropolitana, insumeaza peste 1,4 milioane locuitori.De asemenea este un oras multi-cultural, nu doar cel mai mare si frumos din Tara Fiordurilor. Este plin de locuri superbe, cu multe zone accesibile, biserici, muzee si alte locuri de agrement.Pastrand standardul tarilor nordice, Oslo este de asemenea un oras verde, avand numeroase parcuri.De exemplu, Parcul Frognersituat in vestul orasului, este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locuri din Oslo si chiar din Norvegia.Va recomandam ca in plin sezon sa consultati ofertele de zbor si obiectivele turistice.

Informatii despre zboruri: destinatia Oslo, in perioada 02-05, 23-26 martie si 05-08 aprilie 2019:

 

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Scandic Grand Oslo  ♦ Thon Hotel Opera​ ♦  Scandic Victoria​  ♦  si  ♦  Clarion Collection Hotel Bastion​  ♦

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?