CITY BREAK IN OSLO 21/02/2019
Oslo este considerat ca fiind unul din cele mai scumpe orase din lume, neducand lipsa de vizitatori, deoarece frumusetea cadrului natural cat si multitudinea obiectivelor turistice atrag numerosi turisti.Ca populatie, impreuna cu zona metropolitana, insumeaza peste 1,4 milioane locuitori.De asemenea este un oras multi-cultural, nu doar cel mai mare si frumos din Tara Fiordurilor. Este plin de locuri superbe, cu multe zone accesibile, biserici, muzee si alte locuri de agrement.Pastrand standardul tarilor nordice, Oslo este de asemenea un oras verde, avand numeroase parcuri.De exemplu, Parcul Frognersituat in vestul orasului, este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate locuri din Oslo si chiar din Norvegia.Daca va doriti sa evadati pentru cateva ore din oras, optati pentru o croaziera pe incantatorul fiord Oslo, in care veti putea admira frumusetea peisajelor oferite de insulitele idilice cu casute de vacanta si locuri de pescuit. In nicio alta capitala europeana nu veti avea mai puternic sentimentul ca natura defineste orasul mai mult ca in Oslo! Fie ca veti dori sa calatoriti in perioada soarelui de la miezul noptii sau in timpul sezonului alb, primavara cand totul inverzeste sau toamna cand natura se imbogateste in culori, orasul este fascinant indiferent de sezon ! 

 

Informatii despre zbor: destinatia Oslo, ruta Bucuresti-Oslo in perioada 17-20 mai 2019:

Am ales pentru dumneavoastra cele mai atractive oferte : ★★ Radisson Blu Plaza Hotel Oslo  ★★  Scandic Grand Oslo​  ★★  Thon Hotel Opera​  ★★  Hotel Continental Oslo​  ★★ si  ★★  The Thief​  ★★  in perioada vacantei:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?