CITY BREAK IN RIGA 20/02/2019
Riga este capitala Letoniei, situata pe malul Marii Baltice, la gura de varsare a raului Daugava in Golful Riga.Este cel mai mare oras din Tarile Baltice, fiind un centru important cultural, educational, politic, financiar si politic din zona. Centrul istoric al orasului a fost inclus in anul 1997 de catre UNESCO pe lista locurilor din patrimoniul cultural mondial, iar orasul este remarcat in mod special pentru arhitectura lui in stil Art Nouveau , putandu-se compara din acest punct de vedere numai cu Viena, Praga sau Barcelona.Unul din cele mai colorate locuri din Riga este piata centrala, una dintre cele mai vechi si mai mari din Europa. In Letonia sunt dealuri ideale pentru incepatorii pasionati de sporturile de iarna, precum ski,  inainte a se indrepta catre Alpi.Este bine de stiut ca toti instructorii din statiune vorbesc foarte bine limba engleza. De asemenea vizitarea muzeelor si a altor obiective turistice cu o arhitectura impresionanta cum sunt: Academia de Arte, Cladirea Teatrului National, Biserica Maria Magdalena, Cinema Riga, Monumentul Libertatii, Biserica Sf. Gheorghe, Biserica Sf.Ion, Biserica Sf. Petru, Castelul Riga. Cluburile si discotecile sunt optiunile pentru distractia din timpul noptii. Asadar, daca alegeti sa petreceti o perioada de timp in Riga, va garantam ca veti ramane fascinati !

 

Informatii despre zboruri: destinatia Riga, ruta Bucuresti-Riga in perioadele 22-25 martie, 02-05 si 10-13 aprilie 2019:

Informatii cu referire la unitatile de cazare selectate: ★ Grand Palace Hotel The Leading Hotels of the World ★  Hotel Bergs ★  Royal Square Hotel & Suites​  ★  Radisson Blu Elizabete Hotel​  ★ si  ★ Neiburgs Hotel ★ in perioada 22-25 martie:

► Puteti urmari ofertele de cazare si pentru perioadele 02-05 si 10-13 aprilie accesand sectiunea Hotels.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?