CITY BREAK IN VARNA 04/03/2019
Varna este cel mai mare oras de pe litoralul bulgaresc si al treilea oras ca marime din Bulgaria, dupa Sofia si Plovdiv. Orasul este considerat ca fiind capitala Bulgariei pe perioada verii, deoarece este si o importanta statiune estivala la Marea Neagra. Centru universitar, port, oras industrial si turistic, Varna este un oras cu o istorie indelungata si care in prezent se modernizeaza intr-un ritm rapid.Un oras cosmopolit si vesel, are de daruit turistilor pe langa plaja frumoasa, istorie, muzee, magazine, cluburi, bucatarie de calitate, hoteluri luxoase si evenimente culturale. Apropierea de alte statiuni de renume ale litoralului bulgaresc, cum ar fi Nisipurile de Aur, Albena sau Constantin si Elena il fac cu atat mai atractiv.Printre atractiile turistice ale orasului enumeram Catedrala din centrul Varnei din al carei turn se poate admira intregul oras, Delfinariul, care ofera spectacole cu delfini care dureaza circa 40 de minute, ruinele unor bai romane provenind din secolul al 2-lea, Muzeul de Arheologie care aduna peste 55.000 de exponate apartinand diferitelor perioade ale istoriei omenirii, Muzeul de Marina, cu expozitii de arme si nave, Muzeul Etnografic, Gradina Zoologica, cateva Galerii de Arta. Infrastructura Varnei este destul de dezvoltata, avand la dispozitie un aeroport international, un port turistic si comercial, mai multe linii de transport feroviar, cateva zeci de linii de autobuz. Din oras se pot face de asemenea si excursii cu vaporasul pana la Balchik sau Nessebar. Ofertele de cazare sunt numeroase, iar restaurantele sa intalnesc la tot pasul.

 

Astazi va propunem un city break, la pret excelent !

Informatii despre zbor: destinatia Varna, ruta Bucuresti-Varna in perioada 02-05 aprilie 2019:

 

Informatii despre ofertele de cazare, selectate: ★★★ Modus Hotel ★★  Boutique Splendid Hotel​  ★★  si  ★★  Panorama Hotel Varna  ★★★  la incepul lunii aprilie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?