CITY BREAK IN VIENNA 07/03/2019
Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Eventual puteti inchiria un mijloc de transport cu scopul de a vizita integral capodoperele culturale existente.De exemplu, printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: St. Stephen's Cathedral, Schönbrunn Palace, Vienna State Opera​ si Belvedere Palace.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, Viena ofera turistilor si o plenitudine de atractii culturale. Teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte. Acest oras ce respira cultura este plin de evenimente si manifestari interesante ce asteapta sa fie descoperite, pe parcursul intregului an, de aceea nu prea conteaza cand alegeti sa vizitati Viena, pentru ca sigur are ceva frumos de oferit. Pentru turistii care nu au inclinatii atat de puternice spre cultura, aici se intalnesc la tot pasul, cafenele sau restaurante pline de specilitati culinare. In ultimii ani, Austria s-a aflat printre cele mai vizitate tari din Europa de Vest datorita faptului ca dispune si de zone montane unice.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioadele 06-09 aprilie, 13-16 si 20-23 mai 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★  Steigenberger Hotel Herrenhof ★★  Hotel de France Vienna​ ★★  Le Meridien Vienna​ ★★  Hilton Vienna Plaza​ ★★  si  ★★  Hotel Royal Vienna​ ★★  in perioada 06-09 aprilie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?