CITY BREAK PRAGUE 30/05/2019
Praga este capitala Republicii Cehe.„Oraşul celor 100 de turnuri“, „Praga de aur“ aflată pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeţilor, a pictorilor, a fotografilor.De asemenea in oras există sute de săli de concert, galerii de artă, cinematografe si cluburi de muzică.Praga este gazda mai multor festivaluri de film, de muzică, întâlniri ale scriitorilor, sute de vernisaje si de prezentări de modă.Această minunată operă a naturii, a generatiilor trecute si a contemporanilor noştri, orasul numit cu mândrie „inima Europei“, este un oras al legendelor si povestilor.Compania Tarom are promotie si la zborurile catre Praga, o destinatie pentru care se gasesc foarte rar tarife scazute. Perioada de calatorie este 1 octombrie - 15 decembrie 2019, astfel va puteti bucura de un city break de toamna sau de pietele de Craciun din decembrie.Nu asteptati prea mult sa faceti rezervarile, promotia tine pana pe 1 iunie 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Podul Carol -  un pod istoric celebru, care traversează râul Vltava în Praga, Republica Cehă. Construcția sa a început în anul 1357, sub patronajul regelui Carol al IV-lea, și a fost terminată la începutul secolului al XV-lea.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Praga, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioadele 17-20 octombrie, 14-17 noiembrie si 12-15 decembrie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 17-20 octombrie, la hotelurile: ★★ Grandior Hotel Prague ★★  Hotel Kings Court​ ★★  Hilton Prague Hotel​ ★★  Grand Majestic Plaza​ ★★  si  ★★ Hotel Don Giovanni Prague​ ★★  in conditii excelente !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?