CITY BREAK ZAGREB IN APRIL 16/03/2019




Zagreb se prezinta ca un oras vechi din Europa Centrala, care timp de mai multe secole a fost un centru comercial si industrial. Asezat la intersectia celor mai importante rute care leaga Coasta Adriaticii de Europa Centrala, orasul este de asemenea centrul economic, academic, cultural, artistic si sportiv. Aflat la poalele Muntelui Medvednica, pe cele doua dealuri istorice Gradec si Kaptol, traversat de raul Sava, Zagrebul este format din trei orase: Orasul de Sus, cu pacea si linistea timpurilor trecute, Orasul de Jos, cu forfota unei capitale europene, si Noul Zagreb, o expozitie a urbanismului si arhitecturii moderne. Orasul este relativ prosper dupa standardele est-europene, cu toate ca veniturile medii si preturile sunt mai mici decat in vest. Facand referire la ramura gastronomica, multe restaurante oferă o variate de specialităti culinare nationale care conţin curcan, rată sau gâscă cu mlinci. Zagreb a devenit capitala tarii in 1557, fiind legata prin autostrazi de Belgrad si Budapesta si se poate lauda cu un numar impresionant de obiective turistice:  St. Mark's ChurchMuzeul Relațiilor Destrămate, Ban Josip Jelačić Square​, Maksimir Park,  aceste fiind doar cele mai importante. Asadar, daca va ganditi sa va planificati o vacanta in Croatia, acum este momentul. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor cu o escala, la pret atractiv !

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: St. Mark's Church, o biserică ortodoxă sârbă monumentală, în stil medieval, construită între anii 1931 și 1940.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Zagreb, ruta Bucuresti-Zagreb in perioada 11-14 aprilie 2019:

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ♦♦♦ Esplanade Zagreb Hotel  ♦♦♦  Best Western Premier Hotel Astoria​ ♦♦♦  Palace Hotel Zagreb​ ♦♦♦   si  ♦♦♦  Hotel Dubrovnik Zagreb ♦♦♦  in periaoda urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare indeaproape si sa va faceti rezervare mai din timp.

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?