CONCERT ANDRE RIEU IN VIENNA 23/02/2019
Ne intoarcem in Viena, una dintre cele mai frumoase si elegante capitale europene, pentru un city break extrem de ieftin ! Viena este un oras splendid, cu cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic.Mostenirea culturala a orasului e in mare parte muzicala, mari comporzitori precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn si Mozart au trait si au concertat aici. In zilele noastre, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat, mentin vie traditia orasului, sustinand mai multe concerte de muzica clasica decat in oricare alt oras al lumii.Marea majoritate a atractiilor turistice se gasesc in centrul orasului, fiind destul de usor de vizitat chiar pe jos sau folosind metroul pentru cateva statii.Aici pot fi vazute o serie intreaga de muzee, biserici si alte obiective turistice de mare interes, ca de exemplu: Catedrala Sfantul Stefan, Muzeul de istorieParcul PraterPalatul Imperial HofburgRathaus. Cu toate acestea, precizam cel mai important eveniment care va avea loc in perioada urmatoare.Pe data de 04-05 mai 2019, este prezent violonistul, dirijorul si compozitorul olandez André Léon Marie Nicolas Rieu, care este cunoscut pentru infiinfarea Orchestrei Johann Strauss.Concertul Andre Rieu are loc pe ''Wiener Stadthalle'' din Viena.De asemenea biletele nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic care sa cuprinda cazare si alte servicii turistice.Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, tarifele sunt exprimate in Euro/ persoana/ pachet si pot fi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic. Daca va ganditi sa vizitati in mare parte si obiectivele turistice , va recomandam sa stabiliti cu ceva timp inainte traseul.

 

Informatii zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioada 03-06 mai 2019:.

Informatii cu privire la ofertele selectate.Unitati de cazare in apropiere de Wiener Stadthalle: ★★ Fleming's Conference Hotel Wien ★★  ARCOTEL Wimberger​ ★★  si  ★★ Arte Hotel Wien Stadthalle​ ★★ 

► La alegerea dumneavoasta puteti opta si pentru alte unitati de cazare accesand sectiunea Hotels.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?