CONCERT MAROON 5 O2 ARENA IN PRAGUE 25/02/2019
Praga este capitala Republicii Cehe.„Oraşul celor 100 de turnuri“ aflat pe meandrele râului Vltava, face să bată mai repede inima poeţilor, a pictorilor, a fotografilor.De asemenea in oras există sute de săli de concert, galerii de artă, cinematografe si cluburi de muzică.Praga este gazda mai multor festivaluri de film, de muzică, întâlniri ale scriitorilor, sute de vernisaje si de prezentări de modă.Această minunată operă a naturii, a generatiilor trecute si a contemporanilor noştri, orasul numit cu mândrie „inima Europei“, este un oras al legendelor si povestilor. Fiecare casă, fiecare strădută, are legenda proprie, ascunde o taină sau ne prezintă o figură legendară, care a străbătut veacurile istoriei pentru a ajunge până în zilele noastre. De precizat este ca trupa Maroon 5 se afla in turneul “Red Pill Blues Tour”, iar pe la jumatatea lui 2019 va ajunge in Europa. Americanii vor concerta in Danemarca, Germania, Cehia, Olanda si la Paris unde vor termina turneul.Noi va propunem sa-i ascultati la Praga, pe 5 iunie 2019, pe O2 Arena si sa vizitati cu aceasta ocazie orasul de aur.Pretul biletelor la concert variaza intre 46.75 € si 53.04 €. Va recomandam sa va informati atat cu privire la concert cat si la principalele obiective turistice.

 

Informatii zbor: destinatia Praga, ruta Bucuresti-Praga in perioada 04-07 iunie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ Clarion Congress Hotel Prague ★★  Grandior Hotel Prague​ ★★  Hotel Kings Court​ ★★  Radisson Blu Alcron Hotel​ ★★  si  ★★ Grandium Prague ★★  in perioada 04-07 iunie 2019:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?