CONCERT MIKE SHINODA IN BUDAPEST 28/02/2019
Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Datorita faptului ca ofera o multitudine de atractii turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate, locul de nastere al lumii moderne.In ultima perioada, cele mai vizitate obiective turistice sunt: Castelul Buda - un castel istoric al regilor ungari din BudapestaBastionul Pescarilor din Budapesta - o terasă în stil neogotic și neoromanic, situată la marginea cartierului Várkerület, pe malul drept al Dunării si Insula Margareta​, o insulă pe Dunăre acoperită de parcuri și este o zonă populară de agrement.Așadar, dacă nu ati ajuns încă la Budapesta, noi vă recomandăm să o puneti pe lista cu vacanțe, mai ales că in perioada imediat urmatoare, este prezent fondatorul trupei Linkin Park, Mike Shinoda care lansat in luna ianuarie 2018 un EP intitulat „Post Traumatic” care contine trei piese, fiecare insotita de un videoclip realizat de artist. Dupa lansarea materialului, acesta a revenit pe scenele din intreaga lume, cu proiectul sau solo, ce ii poarta numele.Luna viitoare ajunge si in Europa, iar noi va recomandam sa il ascultati pe 12 martie, la Budapesta, pe Budapest Arena si sa petreceti cateva zile in capitala Ungariei. Pretul biletelor pentru concert variaza intre 37 € si 62 € si pot fi achizitionate online.

 

Informatii despre zbor: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioada 11-18 martie 2019:

 

Am selectat cu atentie cele mai atractive oferte de cazare: ★★★ Sofitel Budapest Chain Bridge ★★  Kempinski Hotel Corvinus Budapest​ ★★  Eurostars Budapest Center​ ★★  Hotel Palazzo Zichy Budapest​ ★★  si  ★★ Danubius Hotel Astoria City Center​  ★★★   in perioada 11-18 martie 2019:

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?