CONCERT OF THE WEEZER BAND IN BOLOGNA 27/02/2019
Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna.Este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale.Un oras de traditie antica, la inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, astazi cunoscut pentru viata sa culturala si universitara, precum si pentru gastronomia locala: aici se regasesc numeroase restaurantele specializate in meniuri mediteraneene, mai ales in mancarea tipica orasului:tortellini bolognez. De asemenea simbolul Bolognei este reprezentat de cele doua turnuri / Due Torri, iar orasul ''e ca si facut pentru plimbari'': cel mai bun mod de a cunoaste acest oras plin de strazi frumoase si cladiri. Aici nu este aceeasi inghesuiala ca de exemplu in Florenta sau Venetia, lucru care face ca vizita in Bolongna sa aiba un ton mai personal si bogat. De aceasta data va recomandam un city break in perioada unui nou concert. Trupa Weezer a inceput anul acesta un turneu alaturi de Pixies, iar concertele îi vor tine in Statele Unite in luna martie, dar vor ajunge si in Europa in a doua parte a lui 2019.In ultimul an grupul american a aratat o predilectie pentru coveruri, reinterpretand “All the Small Things” de la Blink-182 si “Rosanna” de la Toto. Va recomandam sa îi ascultati pe 07 iulie, la Bologna, in Sonic Park si sa petreceti un weekend prelungit in frumosul oras italian.Pretul biletului este 46 € si poate fi achizitionat online, ca si la celelalte concerte. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bologna, ruta Bucuresti-Bologna in perioada 06-08 iulie 2019:

Am selectate cele mai apropiate unitati de cazare din centrul orasului: ★★ Starhotels Excelsior ★★  Grand Hotel Majestic gia' Baglioni ★★  Hotel Al Cappello Rosso​ ★★  Hotel Corona d'Oro​  ★★  si  ★★  Hotel Internazionale Bologna​  ★★    

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?