COPENHAGEN IN APRIL 07/03/2019
Copenhaga este capitala Danemarcei si ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura si viata de noapte sunt excelente. Cu vedere la stramtoarea Oresund , la doar câteva minute distantă, este o legătură culturală si geografică între Europa continentală si Scandinavia. Este locul in care basmele vechi se impletesc cu arhitectura si designul modern si stralucitor; locul in care jazz-ul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile orasului, locul unde ai impresia ca intr-o zi ai vazut totul, dar, de fapt, iti trebuiesc luni sa si descoperi intreaga capitala. Copenhaga a fost în mod repetat, recunoscuta ca fiind unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii. Acesta este considerat, de asemenea, unul dintre orasele cele mai ecologice. Printre cele mai frecventate obiective turistice se regasesc: Tivoli Gardens, Nyhavn​, Rosenborg Castle, Christiansborg Palace si Frederik's Church​. Va recomandam ca mai inainte de a va organiza o vacanta, sa va documentati cu privire la mijloacele de transport disponibile. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor, la pret excelent !

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Copenhaga, ruta Bucuresti-Copenhaga in perioada 24-27 aprilie 2019:

► Puteti urmari zborul in sectiunea Flights.

 

Am ales cele mai atractive hoteluri: ★★★ Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen ★  Copenhagen Marriott Hotel ★  Hotel Skt Petri​ ★  si  ★ 71 Nyhavn Hotel​ ★★★  in perioada urmatoare:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?