COSTA BRAVA IN MAY 02/05/2019
Costa Brava este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei. Situata in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona, statiunile din Costa Brava sunt perfecte atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de aventuri extreme. Cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina si nisipul foarte fin, Costa Brava a fost una dintre destinatiile preferate ale marilor artisti Salvador Dali si Pablo Picasso. Turistii care aleg sa isi petreaca sejurul aici sunt atrasi aici de curatenia plajelor, amabilitatea localnicilor si de ritmul de viata alert. Tinerii care vor sa aiba o vacanta lipsita de inhibitii sunt bineveniti in statiunea Calella. Din punctul de vedere al informării turiştilor, aceştia au permanent la dispoziţie pliante cu ofertele din zonă. Cu siguranta una dintre cele mai frumoase regiuni de coasta ale Spaniei, Costa Brava este un amalgam de golfuri nealterate de mana omului, orasele magice intesate cu restaurante de calitate si pe langa privelistile de neuitat de deasupra marii, destinatia perfecta pentru orice scufundator. Lloret de Mar este una dintre cele mai renumite stațiuni si se află la aproximativ 75 km nord de Barcelona. Exista diferite opțiuni pentru transferul de la Aeroportul din Barcelona spre centrul orașului Lloret de Mar.Acestea includ trenul, autocarul, autobuzul și taxiul. Cel mai indicat ar fi sa optati pentru autobuz, pretul calatoriei fiind 2 €.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Cathedral of Girona -  o biserică romano-catolică în stil provensal și gotic, cu naos în stil gotic de 22 de metri lățime.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, ruta Bucuresti-Barcelona in perioada 21-27 mai 2019:

 

 

Ofertele de cazare selectate ( Barcelona si Lloret de Mar): ★★ Eurostars Grand Marina ★★  El Palace Barcelona​ ★★  Royal Ramblas​ ★★  Sant Pere del Bosc Hotel & Spa​ ★★  si  ★★ Hotel Santa Marta Lloret de Mar​ ★★  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?