CRAIG DAVID IN LONDON 2019 10/06/2019
Craig David este apreciat in special pentru hiturile din perioada de inceput a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt “Re-Rewind”, “Walking Away” si “7 Days”. Artistul a lansat pana in prezent 5 albume de studio, care s-au vandut in 13 milioane de exemplare la nivel international. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, si la Premiile Grammy de doua ori. Cele mai recente colaborari ale sale sunt cu Blonde, DJ-ul britanic Sigala si Bastille. Anul acesta artistul are turneu in Europa, iar noi va recomandam sa îl ascultati live pe 12 iulie, la Londra, la Kew Gardens si sa petreceti cateva zile in capitala Angliei. Biletele pentru concert variaza intre 34 € si 186 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Kew Gardens

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, ruta Cluj-Londra in perioda 11-13 iulie 2019: 

 

Oferte de cazare: ♦♦ Sofitel London Heathrow ♦♦  The Royal Horseguards​ ♦♦  The May Fair A Radisson Collection Hotel​ ♦♦  Leonardo Royal Hotel London St Paul's​ ♦♦   si   ♦♦ Kimpton Fitzroy London​ ♦♦ in perioada 11-13 iulie:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?