CREAMFIELDS IN DARESBURY 27/06/2019
Creamfields, alaturi de legendarul Glastonbury este unul dintre cele mai bune festivaluri din Marea Britanie si chiar din lume. Numarul participantilor este in continua crestere de la an la an si a ajuns la capacitatea de 60.000 pe zi. Evenimentul are loc la Daresbury (langa Warrington si Liverpool).La alegerea dumneavoastra, va puteti caza in camping-ul festivalului. Un bilet standard pentru patru nopti de cazare (doua persoane) este 560 €. Editia de anul acesta va avea loc, in perioada 22 -25 august, iar pe scena vor urca Swedish House Mafia, Deadmau5, Adam Beyer, Cirez D si multi altii. Indicat ar fi sa cautati detalii despre LINE UP. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile:

 

 

Locul desfasurarii festivalului: satul Daresbury din Halton, Cheshire, Anglia. Daresbury se afla la o distanta 30 km fata de Liverpool, iar pretul unui bilet de autobuz este de 18 € dus – intors.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Liverpool, ruta Bucuresti-Liverpool in perioada 22-26 august 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ The Nadler Liverpool ♦♦  The Z Hotel Liverpool​ ♦♦  Radisson Blu Hotel Liverpool​ ♦♦  Hilton Liverpool City Centre​ ♦♦   si   ♦♦ Mercure Liverpool Atlantic Tower​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, la pret atractiv !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?