DAMIAN MARLEY IN ATHENS 25/03/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului si guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Oraşul îşi ia denumirea de la zeiţa Atena, care simbolizează în mitologia greacă înţelepciunea. Faimosul oras se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut şi ca un bazin. Este înconjurată de Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest. Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. In prezent cuprinde o multime de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vizitator ocazia de a petrece timpul si de a se relaxa dupa bunul plac.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Syntagma Square​ dar si altele. In aceasta dimineata am aflat de un eveniment cu totul special: Damian ''Jr.Gong'' Marley o legenda a muzicii reggae cu 4 premii Grammy la activ si proiecte muzicale impreuna cu artisti din cele mai diferite genuri, precum Jay-Z, Skrillex, Mick Jagger sau rapperul Nas va avea si anul acesta cateva concerte in Europa. Va recomandam sa il ascultati live la Atena, pe 7 iunie, la Release Athens Festival ce va avea loc in Palaio Faliro si sa petreceti cateva zile in capitala Greciei. Biletele pentru concert variaza intre 30 € si 80 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Palaio Faliro - un cartier de coastă și un municipiu în partea de sud a Atenei.

► Va recomandam sa va informati cu privire la locatia exacta si intervalul orar al concertului.

 

 

 Zbor direct operat de Ryanair, cu destinatia Atena, pe ruta Bucuresti-Atena in perioada 06-08 iunie 2019:

 

 

Ofertele de cazare selectate (Atena si Palaio Faliro): ★★ Royal Olympic Hotel ★★  Electra Palace Athens​ ★★  The Athens Gate Hotel​ ★★  Athens Marriott Hotel​ ★★   si   ★★ Coral Hotel Athens​ ★★ in perioada 06-08 iunie:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?