DIE ANTWOORD IN WARSAW 04/03/2019
Zborurile ieftine catre Varsovia.Organizati-va o mini-vacanta in capitala Poloniei. Inca din 1596, de pe timpul regelui Sigismund al III-lea, orasul se remarca printr-o istorie impresionanta: fiind deseori numita de catre istorici “un phoenix care a renascut din cenusa razboiului” de multe ori. A fost sub ocupatie suedeza, prusaca si rusa, pastrand si in prezent relicvele si amprentele razboiului, sub aspect turistic. Polonia este o tara minunata, care a strabatut secole grele, pentru a ajunge in zilele noastre o natiune independenta si moderna, iar cei care o viziteaza ii descopera cu entuziasm cultura bogata, peisajele extraordinare, cladirile istorice si arhitectura impresionanta. Astazi va propunem sa incercati si ceva nou, in capitala Poloniei. Artistii din grupul Die Antwoord, una dintre cele mai non-conformiste trupe care a cucerit milioane de oameni din intreaga lume, vor avea anul acesta un nou turneu in Europa. Va recomandam sa-i ascultati la Varsovia pe 3 iunie, la COS Torwar Hall Spectacular si sa petreceti un weekend prelungit in acest oras fermecator. Biletele pentru concert variaza intre 84 € si 108 € si pot fi achizitionate online.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Varsovia, ruta Bucuresti-Varsovia in perioada 1-4 si 02-09 iunie 2019:

► In perioada 01-04 difera preturile deoarece este perioada destinata doar evenimentului. Eventual, puteti opta pentru a doua perioada, dar este alegerea dumneavoastra.

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare selectate: ★★ InterContinental Warszawa  ★  Warsaw Marriott Hotel​  ★  Sofitel Warsaw Victoria​  ★  The Westin Warsaw  ★  si  ★  Sheraton Warsaw Hotel​  ★★  in perioada 01-04 iunie 2019:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?