DORTMUND IN JUNE 17/05/2019
Unul dintre centrele industriale ale Germaniei, Dortmund este printre puținele orașe europene de astfel de dimensiuni ce traversează o perioadă de boom economic. Adevărată atracție pentru imigranți datorită numeroaselor oportunități, Dortmund este un oraș de o vitalitate aparte, care a trecut prin schimbări uriașe, în ultimii ani.Este centrul uneia dintre cele mai mari conurbații din EuropaRegiunea Râului Ruhr, în care locuiesc peste 18 milioane de oameni. Totodată, este cel mai important oraș din Renania de Nord-Westfalia, landul german cu cea mai numeroasă populație și cea mai mare putere economică.In ultima perioada, printre cele mai frecventate atractii turistice sunt: Westfalenpark, un parc vast cu trandafiri, mini-tren, turn cu platformă de observare și cafenea, plus evenimente în aer liber, Dortmund Zoo, grădină zoologică cu habitate naturale pentru aproximativ 250 de specii, inclusiv de origine sud-americană, ​German Football Museum​, muzeu național cu expoziții și instalații multimedia care prezintă istoria fotbalului din Germania.Acestea sunt doar trei din zecile de atractii.Cel mai indicat ar fi sa va informati cu referire la locatia obiectivelor turistice dar si la programul de vizita al acestora.

 

 

 

 

 

 

Doua dintre cele mai impresionante obiective turistice: Westfalenpark -  un parc vast cu trandafiri, mini-tren, turn cu platformă de observare și cafenea, plus evenimente în aer liber. German Football Museum -  un muzeu national cu expoziții și instalații multimedia care prezintă istoria fotbalului din Germania.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dortmund, ruta Bucuresti-Dortmund in perioada 20-27 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Novum Hotel Unique Dortmund ♦♦  Stays Design Hotel Dortmund​ ♦♦  NH Dortmund​ ♦♦  Radisson Blu Hotel Dortmund​ ♦♦  si  ♦♦ Best Western Hotel Dortmund Airport​ ♦♦  in perioada urmatoare:

► Recomandarea noastra este sa urmariti cu atentie ofertele de cazare in sectiunea Hotels deoarece mai pot aparea reduceri de pret.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?