DUBAI IN EARLY JUNE 30/03/2019
Dubai se află direct în Deşertul Arabiei si este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Orasul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat: atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Este totodata capitala nedisputata a sporturilor, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca este vorba de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie. Viata de noapte din dubai s-a imbunatatit de-a lungul anilor, avand acum baruri si restaurante deschise publicului in hoteluri, fiecare avand un specific ce are foarte mult succes. Amintim ca cele mai cunoscute obiective turistice sunt: Burj Khalifa, Burj al-Arab, Dubai Mall, Fântânile Dubai, Dubai Museum si Mall of the Emirates. Distanțele mari dintre principalele atracții ale Dubaiului se acoperă cel mai bine cu ajutorul metroului sau prin intermediul taxiurilor,care sunt relativ ieftine și furnizează libertatea de care aveți nevoie pentru a vă impune propriul ritm, ferindu-vă de problemele de trafic. La doar 8 kilometri de centrul orașului, accesul dinspre sau spre aeroport se face de cele mai multe ori cu metroul, însă aveți și posibilitatea să închiriați o mașină. 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate locuri din oras: Dubai Mall -  un centru comercial și de agrement, cu magazine, plus un patinoar, un acvariu și un cinematograf.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dubai, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 02-09 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Millennium Plaza Hotel Dubai ★  Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek​ ★  Arabian Courtyard Hotel & Spa​ ★  Riviera Hotel Dubai ★   si   ★  Holiday Inn Bur Dubai - Sectorul Embassy​ ★★  in perioada 02-09 iunie: 

Va recomandam sa accesati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?