EASTER HOLIDAY IN ZURICH 29/03/2019
Zurich reprezinta centrul financiar al lumii, dar si centrul comercial si industrial. Orasul cu o populatie de peste un milion de locuitori, beneficiaza de luciul acvatic al unui vast lac, socotit cel mai limpede din Elvetia, cat si de apele raului Limmat, care il traverseaza. Incursiunea in Zurich se porneste din impunatoarea gara feroviara principala, a carei inaugurare in 1884 starnea un adevarat entuziasm in presa vremii. Aspectul ei salubru dainuie si azi, iar gara, ramane o impresionanta opera arhitecturala. In imediata ei apropiere, o cladire monumentala, veche si ea de peste un veac, in care intri pe sub un turn de 60 m, ce adaposteste cel mai important muzeu de istorie din Elvetia, un tezaur al tuturor cantoanelor. De aici porneste lunga si animata artera comerciala care taie orasul in doua, un fel de “Champs Elysees” al Zurich-ului, un stralucitor lant de magazine luxoase si banci, cu strazi laterale care te duc fie in dreapta, in City - zona moderna, financiara, a marilor firme sau in stanga, in paienjenisul unui burg care parca nu vrea sa imbatraneasca. Desigur, aceasta e zona care te absoarbe, cu infatisarile ei specifice si va puteti opri putin in fata statuii marelui educator Pestalozzi, originar de aici, sau pentru a masura din ochi inaltimea unui turn , plantat de mult in mijlocul orasului, neobisnuit pentru un observator astronomic numit Urania. Cu toate acestea, astazi va propunem sa va petreceti ♦♦ Pastele ♦♦ in Zurich. In aceasta perioada sunt disponibile mai multe unitati de cazare, dar cel mai indicat ar fi sa va faceti rezervare mai din timp.

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice si simbol al orasului: Kunsthaus Zürich​  -  muzeu de artă cu colecții europene importante din secolul XV până în prezent, plus spectacole temporare.

► Va recomandam sa va informati cu referire la programul de vizita al muzeului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Zurich, ruta Bucuresti-Zurich  in perioada 24-30 aprilie 2019:

 

 

Ofertele de cazare: ★★ Boutique Hotel Wellenberg ★★  Central Plaza Zurich​ ★★  Hotel Schweizerhof Zurich​ ★★  Helmhaus Swiss Quality Hotel ★★   si   ★★ Hotel Storchen Zurich​ ★★

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?