ELECTRIC CASTLE FESTIVAL 2019 22/03/2019
Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa. Festivalul de muzica revine cu cea de-a saptea editie a festivalului si va avea loc in perioada 17- 21 iulie 2019 pe domeniul Castelului Banffy de langa Cluj. Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars si Bring Me The Horizon vor fi capii de afis la Electric Castle 2019​.Mai vin si The Vaccines, While She Sleeps, Chinese Man, Sofi Tukker, Viagra Boys si multi altii. Va recomandam sa va informati cu privire la pretul biletelor si la disponibilitatea locurilor.

 

Locul desfasurarii festivalului: Castelul Bánffy de la Bonțida​

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Cluj, pe ruta Bucuresti-Cluj in perioada 17-22 iulie 2019:

► Puteti opta pentru una din cele doua oferte de zbor, avand in vedere intervalul orar preferat.

 

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★★ Grand Hotel Italia ★★   DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza​ ★★  West City Hotel​ ★★  si  ★★  Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca​ ★★★  in perioada 17-22 iulie:

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?