EXTENDED WEEKEND IN BOLOGNA 10/06/2019
Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna. Este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale. Un oras de traditie antica, la inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, astazi cunoscut pentru viata sa culturala si universitara (aici se afla cea mai veche universitate din Europa - 1088) precum si pentru gastronomia locala. Sunt numeroase restaurantele specializate in meniuri mediteraneene, mai ales in mancarea tipica orasului: tortellini bolognezPrintre cele mai impresionante atractii ale orasului se regasesc: Piața Maggiore, Santo Stefano, Basilica San Petronio, Fountain of Neptune, Pinacoteca Nazionale, FICO World Eataly si altele asemenea. Prin urmare, Bologna este ''ca si facut pentru plimbari''  - cel mai bun mod de a cunoaste acest oras plin de strazi frumoase si cladiri. Aici nu este aceeasi inghesuiala ca de exemplu in Florenta sau Venetia, lucru care face ca vizita in Bologna sa aiba un ton mai personal si bogat. La o ceasca de cafea la unul dintre multele cafenele si baruri din oras, vizitatorul poate admira peisajul cotidian care insusi constitue o atractie turistica ! Zbor operat de Ryanair in perioada lunii octombrie, la pret mai mult decat rezonabil !

 

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice ale orasului: Piața Maggiore -  Piața principală a orașului, cu clădiri medievale și renascentiste, cu cafenele și cu muzicieni stradali.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bologna, ruta Bucuresti-Bologna in perioada 03-06 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grand Hotel Majestic gia' Baglioni ♦♦  Suite Hotel Elite​ ♦♦  Hotel Cosmopolitan Bologna​ ♦♦  Starhotels Excelsior​ ♦♦   si   ♦♦ Nuovo Hotel Del Porto​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?