EXTENDED WEEKEND IN CANTABRIA 08/03/2019
Santander se afla pe coasta de nord a Spaniei si este o statiune de litoral incalzita de soare si aparata de vanturile reci dinspre muntii din nord, fiind protejat si de cel mai mare port natural din Marea Cantabria. Este de asemenea un centru turistic important si fosta resedinta regala. Majoritatea turistilor care vin in Santander se indreapta spre renumita plaja El Sardinero, de fapt o statiune in sine, situata la 2,5 km de centrul orasului. De-a lungul coastei se afla ruine preistorice, resturi ale activitatilor maritime si minerale a romanilor, si mai tarziu cele legate de Manastirea San Emeterio, care a dat origine numelui capitalei Cantabriei, si pe locul careia se afla astazi Catedrala. Legaturile orasului cu marea sunt in majoritate de origine comerciale si de pescuit, dar si turistice, datorita plajelor si peisajelor ei splendide si vremii blande. Santander este un oras dinamic, cu o activitate comerciala intensa si care ofera multe servicii. Datorita acestora, orasul se bucura de o viata culturala intensa si bogata in tot timpul anului. Palacio de Festivales are un program bogat (stagiuni de teatru, dans, opera, muzica) si de calitate in orice perioda a anului. Anul acesta compania Wizz Air a introdus o noua ruta, Bucuresti – Santander, capitala regiunii Cantabria. Astazi va propunem un city break, cu un pret foarte bun, pentru a descoperi aceasta regiune. Din Santander puteti gasi autobuze (aproximativ 28 euro, dus-intors) si catre San Sebastian, unul dintre cele mai frumoase orase din Tara Bascilor.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Santander, ruta Bucuresti-Santander in perioada 18-21 mai 2019:

► Alt zbor dinsponibil: 25-28 mai 2019.

 

Rezultatul ofertelor de cazare selectate: ♦★♦  Eurostars Hotel Real ★  Hotel Bahia Santander​ ★  Silken Coliseum ★  si  ★ Vincci Puertochico​  ♦★♦  in perioada 18-21 mai 2019:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?