CITY BREAK ISTANBUL IN JULY 17/06/2019
Istanbul este singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa si Asia, fiind situat in nord-estul Mării Marmara.Orasul este destinat sa fie capitala, iar in prezent pastreaza urmele unor civilizatii trecute, si reprezinta, cu toata splendoarea si misticismul sau, o armonioasa legatura intre Est si Vest, trecut si prezent, antic si modern. Este unul dintre orasele cu cea mai bogata istorie, cat si unul dintre cele frumoase, incantatoare si vii orase din lume. Are o atmosfera numai a lui, cu stilul sau de viata, oamenii sai, atractiile sale. Aici trebuie sa aveti grija cum va petreceti timpul pentru ca orasul are multe de oferit turistilor de pretutindeni.Vechile palate, moscheile din epoca otomana, bisericile, bazarul si toate celalalte sunt locuri minunate care merita vizitate.Zborurul gasit de noi pentru dumneavoastra este operat de compania TAROM in perioada 19-22 iulie 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Turnul Galata -  reprezintă una dintre cele mai mari atracții ale orașului, datorită panoramei de 360 de grade asupra Istanbulului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Istanbul, ruta Bucuresti-Istanbul in perioada 19-22 iulie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ InterContinental Istanbul ♦♦  Rixos Pera Istanbul​ ♦♦  Swissotel The Bosphorus Istanbul​ ♦♦  DoubleTree By Hilton Istanbul - Moda​ ♦♦  si  ♦♦ The Marmara Taksim​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?